Gå til hovedinnhold Gå til søk

Kultur, opplevelser, nettverk. I Nord-Norge får du alt!

Gjør 2022 til året hvor du sikrer deg både jobben og feriefølelsen!

Arbeidsgivere i Nord-Norge kan nemlig by på mer enn bare sommerjobben. Enten du liker det urbane bylivet, er en fjellgeit, digger å surfe, er en ekte festival løve eller liker isbading, så kan Nord-Norge gi deg minner for livet.

Vi håper at dere som får sommerjobb hos arbeidsgivere som er med i 1000 jobber kampanjen vår kan samles i løpet av sommeren. Vi jobber nå med arbeidsgivere i ulike byer og regioner, og vi vil publisere informasjon om ulike aktiviteter i spesifikke byer her på denne siden, etterhvert som vi har de klare.

Nyttige lenker:

Her gir vi deg noen nyttige lenker til nettsider som viser hvordan det er å bo, jobbe og leve i ulike regioner i Nord-Norge.

Har du hatt sommerjobb i Nord-Norge, og fått lyst på en fast jobb her? Det skjønner vi godt. Kanskje har arbeidsgiveren du har vært hos i sommer en jobb til deg? Hvis ikke må du selvsagt følge med på finn.no og nav. I tillegg må vi tipse om Heia Nord-Norge.  Her finner du masse kule jobber, og gode saker om hvordan det er å bo i nord.

Når man først er i Nord-Norge vil vi anbefale å være litt turist i egen landsdel. Trenger du inspirasjon og info om hva du kan oppleve er dette riktig nettside å sjekke ut: nordnorge.com