Gå til hovedinnhold Gå til søk

Viktige datoer

Her kommer de viktigste datoene du må huske på i denne kampanjen

4. mars

Webinar: Hvordan kan vi rekruttere til jobber i nord?

Vi inviterer til webinar 4. mars kl 09:00 – 09:30.

Se webinaret her

12. april

Frist for å sende inn søknad

Har din bedrift sommerjobb å tilby? Husk å send inn søknaden innen 12. april.  Arbeidsgruppen behandler søknader fortløpende i perioden 21. mars – 12. april Du kan  også delta uten å søke om pengestøtte. Da krysser du av for det i søknadsskjemaet.

Gå til søknadssskjema

12. april

Svar på søknader

Innen 12. april skal alle bedriftene som blir valgt ut til å være med i kampanjen ha fått svar fra oss.  Da er det bare å lyse ut jobbene, så er du klar.

5. april

Webinar

Webinar for arbeidsgivere som blir med på 1000 jobber, om arbeidsavtaler, rekruttering og hvordan legge til rette for en best mulig opplevelse for arbeidstaker.

13. april

Stillingene må lyses ut på NAV sine nettsider

Den 13. april starter vi markedsføringen av kampanjen for å rekruttere søkere til alle sommerjobbene. Det betyr at du som har jobb å lyse ut, må ha publisert den på nav.no innen denne datoen.

Det er også mulig å gjøre det senere, men da går du glipp av kickoffen på kampanjen.

1. juni - 30. september

Arbeidsperiode

For å være med i kampanjen må du tilby en jobb i minst tre uker i perioden 1. juni – 30. september. Dette kan være som ferievikar, et kortere engasjement, sesongarbeid, sommerjobb eller en bli kjent-jobb hvor dere inviterer en student eller tre til å jobbe hos dere i minimum tre uker.

30. november

Rapportering

Etter 30. september må du som arbeidsgiver fylle ut et enkelt rapporteringsskjema, og støtten fra oss utbetales til dere.